Experterna

Vad händer på elbilsmarknaden, hur är körupplevelsen och vad behöver man tänka på inför elbilsköpet?

Möt Fixa Elbils expertpanel som guidar dig i riktning mot din nya drömbil!

"man har verkligen lyckats skapa en ny design som nästan känns futuristisk"

Sofia Granfors jobbar som E-Mobility Manager på Volkswagen Sverige. Här berättar hon om hur Volkswagen ska elektrifiera Sverige, och om nya ID.3 som blir startskottet för den tredje stora eran i biltillverkarens historia. Läs mer här!

"Räckvidderna har ökat betydligt och priserna har gått ner."

Eva Sunnerstedt jobbar som enhetschef för Miljöbilar i Stockholm på Stockholms Stad, och är en av jurymedlemmarna i tävlingen Miljöbästa Bil. Här berättar hon om vinnarkandidaterna 2019 - som alla är elbilar. Läs mer här!

"Det blir mer och mer populärt med ren elbil"

Anna Henstedt jobbar som miljö- och laddinfrastrukturansvarig på BIL Sweden, den svenska branschorganisationen för tillverkare och importörer av personbilar, lastbilar och bussar. Här svarar hon på frågor om nya modeller och trender på elbilsmarknaden. Läs mer här!

"Man blir helt enkelt väldigt smickrad som förare av bilen!"

Alrik Söderlind är chefredaktör för auto motor och sport, testar mängder av bilar och kör själv en BMW i3 sedan drygt ett år tillbaka. Enligt Alrik väljer man elbilen för körkänslan, teknikglädjen, kvalitetsintrycket och de ekonomiska fördelarna. Läs mer här!

"Utbudet av begagnade elbilar växer men det gäller att vara på huggeT"

Gordon Strömfelt är fordonsingenjör och har sedan 2008 arbetat med utveckling av elfordon och laddinfrastruktur. Här ger han sina 10 tips för ett lyckat elbilsköp. Läs mer här!